OVER ONS

Het ontstaan

De liefde voor VW-bussen is in 1992 ontstaan toen Waldo Zuiddam, eigenaar van de VW Bus Brothers, zijn eerste bus kocht. Naast VW Bussen is Waldo een enorme fan van “The Blues Brothers” zodat u nu wel kunt raden hoe de naam VW Bus Brothers tot stand is gekomen. Anno 2003 is vanuit de inmiddels behoorlijk uit de hand gelopen hobby, het bedrijf VW Bus Brothers ontstaan.

 

De werkplaats

In onze werkplaats kunt u terecht voor bijna alle mogelijke werkzaamheden aan uw VW zoals, grote of kleine onderhoudsbeurt, APK keuringen, laswerk, versnellingsbak- rem- en motorrevisie, RDW klaarmaken enz. Informeert u naar de mogelijkheden!

Service

Mocht u onverhoopt toch met pech komen te staan, en geen ANWB lid zijn, dan kunt u via ons een bergingsauto regelen die uw VW naar ons bedrijf brengt. Wij zullen dan, desgewenst na prijsopgave van de kosten, uw VW zo snel mogelijk repareren.

 

Ons team

Met ons vaste gemotiveerde team, allen met een passie voor “oude” Volkswagens, adviseren, assisteren, en informeren wij u graag met betrekking tot het aanschaffen (aankoop-keuring) en onderhouden van uw Volkswagen.

Wij hopen snel kennis met u te mogen maken en u verder te helpen met onze producten en diensten! Om zo ook uw Volkswagen naar uw wensen rijdend te houden, dat is tenslotte waar wij voor zijn!