WAT DOEN WIJ

De werkplaats

In onze werkplaats kunt u terecht voor bijna alle mogelijke werkzaamheden aan uw VW zoals, grote of kleine onderhoudsbeurt, APK keuringen, laswerk (APK), versnellingsbak- rem- en motorrevisie, RDW klaarmaken enz. Informeert u naar de mogelijkheden!

Wat doen wij wel:

  • Technisch onderhoud en reparatie voor uw VW oldtimers met de motor achterin,
  • APK voor VW’s in onderhoud,
  • Eenvoudig (APK) laswerk,
  • Kleine projecten (vnl. afbouw-projecten) bij uitzondering,
  • Revisie carburateur en luchtgekoelde motoren / waterboxer,
  • Tweede accusysteem installeren,
  • Bearlock, Blazecut plaatsen,
  • Verkoop Ecomaxx Classic Car Fuel.

Onderhoud

Of het nu gaat om regulier onderhoud of speciale aanpassingen en/of upgrades (onderstel, remmen, een complete motor of versnellingsbak revisie) dan bent u bij de VW Bus Brothers op het juiste adres.
De ene klassieker wordt op mooie dagen naar buiten gehaald voor een mooie tourrit, en in de andere wordt met het hele gezin gekampeerd op een vakantiebestemming in het buitenland. Uiteraard is de mate van onderhoud afhankelijk van het gebruik en hierin assisteren wij u graag.

APK

Uw klassieker zal eens in de twee jaar langs de garage moeten voor de APK. Hiervoor bent u bij de VW Bus Brothers op het juiste adres. Vanaf 2021 gelden er nieuwe regels en hoeft uw klassieker van 50 jaar en ouder niet meer gekeurd te worden. Door het ontbreken van de APK bent u echter ook wellicht minder snel op de hoogte van mankementen aan uw voertuig en de schade die hierdoor eventueel kan ontstaan. Wij adviseren u dan ook om eens per jaar uw klassieker toch te laten controleren en nakijken. Zo bent u goed verzekerd en voorkomt u eventuele ongelukken.

RDW

Bent u een auto aan het restaureren die nog op Nederlands kenteken gezet moet worden of heeft u een klassieke VW geïmporteerd uit het buitenland dan moet deze eerst door de RDW gekeurd worden. Het technisch klaarmaken, afspraak bij de RDW plannen en op kenteken zetten van uw voertuig kunnen wij voor u regelen.

Revisie

U kunt bij ons terecht voor het reviseren van uw versnellingsbak, remmen, motor maar ook uw carburateur en dergelijke. We hebben experts in huis die dit voor u nakijken, het eventuele probleem laten zien en natuurlijk de revisie voor u uitvoeren.

APK-Laswerk

APK- en klein-laswerk. Wij kunnen het, maar de focus ligt op APK laswerk. Kleine schade laswerk kan ook, maar hiervoor kunt u het beste eens een afspraak in plannen om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Electra

Storing, extra (rem)verlichting, of wilt u een tweede accu plaatsen voor het gebruik in uw camper bus? In overleg kunnen we uw auto klaarmaken.

Anti diefstal

Wij zijn specialist in het inbouwen van Bearlock anti-diefstal & anti-inbraaksystemen. Bearlock is het beste beveiligingssysteem voor uw klassieker met 10 jaar garantie. Veel verzekeraars vragen een anti-diefstalsysteem voor uw voertuig, ook dan is de BearLock een goede keuze.

Veiligheid

Zoals bij ieder bedrijf staat uw veiligheid voorop; remmen worden gecheckt, gordels gemonteerd maar wat dacht u van een motorbrand. Hiervoor adviseren wij de inbouw van de een Blazecut brandblussystemen. Dit automatische blussysteem is een eenvoudige en kostenbesparende brandbeveiliging om uw klassieker te beveiligen tegen brand, eenvoudig te monteren door u zelf of door ons hier in de garage.

Bescherm je klassieker én het milieu met Ecomaxx olie

Je bent trots op je klassieke auto en bent er zuinig op. Alleen al ernaar kijken en ermee pronken is heerlijk, maar het liefst ga je er bij gelegenheid ook even mee rijden. Dan is optimale bescherming van je klassieker belangrijk. En dat is nou precies wat Ecomaxx biedt: schone, lang houdbare brandstof voor alle klassieke auto’s met benzinemotoren. De brandstoffen van Ecomaxx verouderen niet waardoor je klassieker altijd start. Bovendien is de verbranding een stuk schoner dan die van gewone pompbenzine. Dat is beter voor de motor, maar ook voor gezondheid en milieu.