nieuws

Meer zaterdagen gesloten in de winterperiode.

In deze koude en natte tijden is het vaak rustiger bij ons met doorlopende klussen, dus zullen we wat vaker dicht gaan op de zaterdagen. De bedoeling is dat Waldo 2 zaterdagen achter elkaar aanwezig is en dan weer 2 zaterdagen gesloten. Als u twijfelt of we aanwezig zijn, kunt u altijd even door de weeks bellen of mailen.

Restauratie projecten te koop!

We hebben diverse restauratie- of afbouwprojecten staan die binnenkort wat uitgebreider op onze website, Instagram en Facebook komen. o.a. een Porsche 914 2liter met dubbele carburateurs en diverse T2 pick-ups en een T3 pick-up automaat (voor onderdelen) Daarnaast hebben we ook nog projecten die wij evt voor u af kunnen bouwen zoals een groene T2B…

Zaterdag 14 november gesloten!

as zaterdag zijn wij een dagje gesloten. Vrijdag zijn we tot 16uur aanwezig en maandag zijn we vanaf 9uur weer bereikbaar en aanwezig. Fijn weekend allemaal.

T1 Barndoor Samba ruitjes set €975,-

T1 Barndoor Samba Complete set (8) dakruitjes €975,- INFORMATIE Omschrijving T1 Barndoor Samba Complete set (8) dakruitjes Prijs €975,- Marge   Extra's & optie's Complete set (8 stuks) Barndoor Samba '53 - '55 dakruitjes. OG Barndoor Samba skylights with the big Sekurit logo. Used, green tinted and in nice condtion. Merk: Sekurit Staat: Gebruikt maar…

Stad Nijkerk nieuws

Waldo Zuiddam uit Nijkerkerveen knapt oude Volkswagenbusjes op NIJKERKERVEEN Als je over de Amersfoortseweg rijdt, zie je vanzelf langs de weg wat oude Volkswagens staan. Het zijn de wagens van Waldo Zuiddam. Vanuit zijn grote passie voor de bekende busjes heeft hij inmiddels een gerenommeerd garagebedrijf opgericht. Busliefhebbers vanuit het hele land en daarbuiten laten…

Waldo in de media

Waldo knapt oude Volkswagenbusjes op: 'Ze geven vrijheid' NIJKERKERVEEN - Het is relaxen en onthaasten, rijden in een oud Volkswagenbusje. Waldo Zuiddam uit Nijkerkerveen is er aan verslaafd en knapt de oude busjes op. Op zijn terrein heeft hij er een flink aantal staan. [LEES MEER]

T1 Panel 1957

1957 T1 Panel Project Project: T1 Panel Volledige restauratie van deze T1 Spijlbus uit 1960. Laswerk, spuitwerk, interieur / bekleding, elektriciteit en alle techniek door ons uitgevoerd.

T2a Pick-Up VERKOCHT

T2a Pick up (enkelcabine) INFORMATIE Kenteken BE-73-38 Omschrijving T2a Pick up (enkelcabine) Prijs VERKOCHT Bouwjaar 1969 Schakeling 4 bak schakel Brandstof Benzine Extra's & optie's T2a Pick Up van bouwjaar 1969 - NL kenteken - evt met APK - 1600 motor - Netjes in de lak Een onwijs leuke T2a Pick up. Met laadschotten, moeten…

T2b Fresh Forward Bus

T2b Fresh Forward Bus

T3 California VERKOCHT

T3 California Westfalia VERKOCHT Omschrijving Volkswagen T3 California Westfalia Prijs VERKOCHT Bijzonderheden: gereviseerde 1.9 turbo diesel motor 2 pilotenstoelen tochtraampjes in de voorportieren trekhaak fietsenrek 2 schuiframen hefdak Informatie:

12 Oktober 2019

Karmann Ghia Club jubileum najaarsrit Maastricht www.karmannghiaclub.nl